Тамара Горо и футболистът Есекиел Гарай имат две деца, но ясно изразяват желанието си, че искат да увеличат членовете на тяхното семейство. Двамата искат да осиновят дете, но процесът по това не стартира добре. Цялата история бе разказана от бившия играч на Бенфика, която не скри своята тъга и разочарование.

ГАЛЕРИЯ НА ТАМАРА ГОРО ТУК

„Преди три години опитахме да осиновим момче от Уганда. Моята дъщеря вече познаваше Дилан от снимките”, каза моделът пред списание „Diez Minutos”, след което продължи.

„Първо беше срещата със сиропиталището, а след това психологическият тест. Следващата стъпка беше изборът на пола. Всичко, което исках, е да осиновим детето. Те ни изпратиха предварително снимки на Дилан и му разказаха за нашето семейство”.

„Всичко вървеше прекрасно, докато не срещнахме адвоката на сиропиталището. Той поиска от нас между 60 и 70 хиляди евро. В този момент се спогледахме и решихме „да не купуваме” момчето”, разкри тя.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.