Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, разказа за своето възхищение към суперзвездата на Ювентус, когото определи за перфектния партньор в живота.
 
“Научих много от него. Той ми помага, наставлява ме и ме мотивира. Отначало ме беше срам да тренирам пред него. Все пак той е Кристиано Роналдо. След това обаче всичко се промени. Той е моето вдъхновение и голямата ми любов. Семейството е моят приоритет, а децата и партньорът ми са на първо място. 
 
Имаме си къща с градина, където децата могат да си играят. Нищо не ни липсва. Хората в Торино ни харесват и аз съм щастлива тук. Разбира се, не можем да ходим за пазаруване, но благодарение на маските понякога успяваме да избягаме от вниманието. Преди няколко години дори отидохме на кино.
 
Кристиано е чудесен баща. Най-добрият партньор, за когото съм си мечтала. Ако даден мач не мине добре, той не е в добро настроение. Той обаче знае какъв е футболът - понякога печелиш, а друг път губиш. Трябва да го приемеш и винаги да се опитваш да се подобриш. Той напълно ме изненада и ме завладя. Самокритичен и отговорен е, като обича това, което прави - перфектната комбинация”, сподели Джорджина пред Sportweek.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.