Матилде Моуриньо е дъщерята на футболния специалист Жозе Моуриньо. 22-годишната дама привлече вниманието на развлекателната версия на испанското издание AS, което ѝ посвети специален материал. Матилде няма нищо общо със спорта, но покрай татко си, който в момента е спряган за бъдещ треньор на Реал Мадрид, е позната в спортните среди.

Младата дама се радва на луксозен живот, изпълнен с много пътешествия. Преди около година завършва престижно училище за изкуства, но към настоящия момент не крои планове да продължи да се занимава по специалността си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

blending in 🐟

A post shared by Matilde F M F (@matildefmf) on

Матилде живее в Лондон, където дружи с редица популярни личности. В личен план Матилде има връзка с Дани Греъм, чийто татко в миналото е бил треньор в Манчестър Юнайтед. Според британските таблоиди самият Жозе Моуриньо не одобрявал напълно избраника на дъщеря си.

Самата Матилде обаче била щастлива с Дани, споделят запознати. Дъщерята на Моуриньо обича да пътува, а любимият ѝ често я придружава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

smiling on the inside 💕

A post shared by Matilde F M F (@matildefmf) on

Матилде не пропуска да споделя кадри от пътешествията си в профила си в една от социалните мрежи, отбелязва още AS Tikitakas. Само през миналата 2018-а година тя е посетила Дубай, Гърция, Бахамските острови, Барселона, Португалия, Маями, Марбея, Лос Анджелис и други дестинации.

Последното пътуване на Матилде е било до Париж, където е присъствала на ревютата в памет на Карл Лагерфелд. Там наследницата на Моуриньо се е срещнала с куп звезди, сред които и Наоми Кембъл, и Клаудия Шифър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CHANELinthesnow for Karl’s last collection ❄️

A post shared by Matilde F M F (@matildefmf) on

Ресторанти, купони, отсядане в луксозни хотели, снимки с приятели и с любимия –  Матилде изглежда води щастлив живот, пише в заключение AS Tikitakas и добавя, че остава само да се разбере дали в крайна сметка татко ѝ ще се завърне начело на Кралския клуб и разбира се, ако това се случи, дали дъщеря му ще реши да го придружи в Мадрид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐫

A post shared by Matilde F M F (@matildefmf) on