Алекс Морган е една от любимките на Америка. Не само защото е успяла в любимия си спорт – футбола, но и защото се отличава от всички останали със своята красота и излъчване.

Александра Патрисия Морган Караско е родена на 2 юли 1989 година в САЩ. Чаровницата е националка на страната, златен медалист от Олимпийски игри и световен шампион. Успехите на състезателката нямат край.

Алекс Морган расте заедно с двете си сестри Джени и Джеси в предградие, което се намира на около 30 мили от Лос Анджелис. От малка е спортна натура и започва да играе футбол, но започва да се състезава за отбор едва на 14 години. След това успехите й започват един след друг, тя е неизменен състезател за националния тим на САЩ от 2008 година, когато попълва екипа на девойките.

Сега е моментът обаче всички мъже да бъдат разочаровани. Красивата дама е омъжена от декември 2014 година. Нейният избраник е също футболист – Сервандо Караско.

Чаровницата не веднъж е попадала в класации, които я определят като най-красива и най-секси. През 2016 година експертите по бельо от Victoria's Secret избраха най-сексапилната спортистка в света – именно голмайстора на националния отбор на САЩ.

Днес Алекс Морган е собственост на Орландо Прайд, но играе под наем в Лион. За националния отбор на страната си има записани 153 мача и 98 попадения.