В основата на раздялата на Уанда Нара и Мауро Икарди стои друг мъж, разкриха медиите в Аржентина. Според авторитетния „Кларин“ едрогърдата красавица е омаяла 24-годишния халф на Бока Хуниорс Мартин Пайеро.

Уанда, която през декември ще чукне 36 години, и свежото ѝ ново гадже били засечени в клуб „Африка“ в „Риколета“ - квартала на богатите в Буенос Айрес. Двамата се усамотили в една от стаичките, запазени за местните VIP персони. Палавницата и младокът танцували до насита, а после се насладили на концерта колумбийската група Pibes Chorros, която е много популярна в Аржентина. Какво е ставало после, засега не е ясно.

Само преди дни Уанда Нара обяви, че се разделя с Мауро Икарди, който от този сезон е преотстъпен от ПСЖ в турския Галатасарай. Решението изглеждаше напълно изненадващо, тъй като тя споделяше със своите 14 млн. последователи в Инстаграм постоянно колко добре се чувства заедно с петте си деца в Истанбул. И тъкмо когато всички бяха убедени, че аржентинката е простила на неверния си мъж неотдавнашната изневяра с Евгения Суарес – Чайна, тя отсече, че вече няма нищо общо с бащата на двете си дъщери Франческа и Изабела. Уанда има и трима синове - Валентина, Константино и Бенедикто. Те са от Макси Лопес, също нападател и най-добър приятел на Мауро Икарди, преди той да отмъкне жена му.

Новата тръпка на Нара Мартин Пайеро е в Бока Хуниорс от това лято. Халфът, който е майстор на преките свободни удари, е със статут на преотстъпен от Мидълзбро. През 2021 г. английският клуб плати за него 6,75 млн. евро на тогавашния му отбор Банфийлд. Той обаче не успя да се адаптира и изигра само 13 срещи за първия тим и 3 за този до 23 години. Ето защо от Мидълзбро решиха да го пуснат да се обиграва, преди отново да му дадат шанс. Освен Бока Хуниорс интерес към Пайеро имаше от италианските Каляри и Удинезе, но той избра да се върне в родината. Сега медии, фенове и експерти се чудят как ли ще се отрази на кариерата му любовната афера с Уанда Нара. И дали тя ще му стане мениджър, каквато бе на изпадналия в немилост Икарди.