Световноизвестната диджейка – Дебора Де Лука, също се присъедини към всички публикации след смъртта на иконата на футбола – Диего Армандо Марадона. Родената в Неапол музикантка написа трогателно съобщение в своите социални мрежи, за да почете паметта на Ел Пибе.

„Никога не съм писала, когато известен човек си отиде от този свят. Актьори, певци – всичко изглежда толкова риторично. Просто Почивай в мир е напълно достатъчно за хората, които продължават да живеят за човека.

Диего обаче за нас неаполитанците е нещо друго. Той винаги ще бъде част от нашите семейства. Той сбъдна мечтите и продължава да бъде в съзнанието на всички малки неаполитанци до ден днешен. Достатъчна е гледката по улиците на града, където навсякъде е неговият лик. Трудно е да бъдеш Господ в свят, който не вярва, че съществува. Никой няма да бъде като теб никога повече – другите просто могат да се борят за второто място”, написа Де Лука.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.