Позабравеният супермодел Хелена Кристенсен отново намери място под прожекторите.

50-годишната датчанка се превърна в повод за ревност от страна на Виктория Бекъм. Певицата смята, че една от най-красивите жени от близкото минало може да има връзка с Дейвид Бекъм, затова настоява той да стои далеч от Кристенсен.

Бившият супермодел обаче показа, че и на 50 изглежда по-добре от много момичета наполовина на нейната възраст. Тя се снима гола и показа фотоса в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boxing Helena 😏 Worked with the amazing @aleburset on an exciting book project - here’s a few BTS shots #interningatfedex

Публикация, споделена от Helena (@helenachristensen) на

Виктория не иска да я вижда близо до мъжа си. Селфи на Хелена и Дейвид се появи в социалните мрежи преди няколко месеца.

 „Виктория често е нервна от приятелството на Дейвид с Хелена. Естествено има някаква ревност, тъй като тя би искала да прекарва повече време със своя съпруг“, казаха източници пред The Sun.

Хелена Кристенсен

източник: Gulliver/GettyImages

Вероятно за ревността на Виктория Бекъм няма сериозни поводи, но дори и само при мисълта, че съпругът й е бил в близост до бивш модел на бельо и ангел на Victoria's Secret е достатъчно, за да се опита да ги държи далеч един от друг.

Хелена Кристенсен е родена на 25 декември 1968 година в Копенхаген в семейството на датчанин и перуанка. Още докато е на 17 години започва да прави впечатление по подиумите, а през 1987 година се мести в Париж.

Появявала се е на кориците на десетки модни списания като Vogue, Elle и Harper’s Bazaar. Участвала е в кампании на Revlon, Chanel, Versace, Lanvin, Prada, Sonia Rykiel, Hermes, Valentino и Karl Lagerfeld.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tomboy love ❤️ New 4x cover story @tomboybeauty March 2019 📷 @christianblanchard @chloebrinklow @camillastaerk @tobimakeup @damianmonzillo

Публикация, споделена от Helena (@helenachristensen) на

Една от най-впечатляващите й снимки е достатъчно популярна за времето си. Красавицата се появява на голям билборд (6 на 12 метра) на Таймс Скуеър, чисто гола, покрита само с едно бананово листа.

Тя е едно от големите лица на Victoria's Secret, заедно с Тайра Банкс, Даниела Пестова и Стефани Сеймур.

През 1996 година „Ню Йорк Таймс” я нареждат сред „Великолепните седем” с Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън, Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Ел Макферсън и Клаудия Шифър.

След страхотната си кариера на модел Хелена Кристенсен застава от другата страна на фотоапарата – в ролята на фотограф.