Любовната афера между Диего Армандо Марадона и Росио Олива официално приключи. Дори се задава и същинска война между двамата.

Бившата годеница на аржентинската футболна легенда го даде на съд. Тя иска "финансови компенсации" за края на отношенията им. За целта Росио е наела един от топ адвокатите в страната Ана Розенфелд. Същата е личен юрист-консултант на Уанда Нара и я представлява по време на развода й с Макси Лопес.

До преди няколко дни се смяташе, че Олива и Марадона са се събрали след няколкомесечна раздяла. "Вече не сме двойка", категорично отрече Росио.

58-годишният дон Диего се събра с Олива през 2012 година. Тя е бивша професионална футболистка, която е играла за няколко клуба в Аржентина. Миналата година двамата се сгодиха, но няколко месеца по-късно изненадващо се разделиха.

В отношенията между двамата има възходи и падения. През 2014 година Марадона обвини своята приятелка, че му е откраднала скъпоценности и поиска да бъде арестувана, а преди това в интернет се появи видео, където бившият футболист бие своята интимна приятелка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌴 🥥

Публикация, споделена от Rocio! (@rocio_g_oliva) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#miercoles 🍷 #dinner

Публикация, споделена от Rocio! (@rocio_g_oliva) на