Секс символ се кандидатира за шеф на американския футбол

Секс символът на американския футбол Хоуп Соло ще се кандидатира за шеф на Футболната федерация на САЩ.

Бившата вратарка на националния отбор направи това чрез публикация във Facebook, в която обяви, че ще се концентрира върху разрешаването на "системния проблем" с юношеския футбол в страната.

Според Соло, "системата е направена така, че да дискриминира и да неглижира непревилигелованите заради арогантната вяра, че САЩ притежава най-добрите атлети на света, затова можем да се справим и без да имаме най-добрите футболисти в света."

Кампанията на 36-годишната футболистка ще се концентрира върху четири основни вярвания: създаването на победна култува, равенство и разрешаване на проблемите на всички нива и финансова прозрачност.

Соло обаче ще има сериозна конкуренция. Сред кандидатите са трима бивши национали на САЩ в лицето на Ерик Уайналда, Пол Калиджури и Кайл Мартино, адвоката от Ню Йорк Майкъл Виноград, вицепрезиддента на американския футбол Карлос Кордейро и други.

Кандидатурата на Соло обаче определено е най-интересната. Освен като успешна вратарка и красавица, Соло доби популярност, след като през 2014 бе арестувана за обиди срещу своята сестра и 17-годишна племенница, след това имаше нови скандали с полицията, а наскоро обяви, че бившият президент на ФИФА Сеп Блатер я е опипвал на церемония преди време.

Скандална вратарка: Сеп Блатер ми стисна задника

Свързани материали

  • Хоуп Соло прекратява кариерата си за САЩ Хоуп Соло прекратява кариерата си за САЩ
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Хоуп Соло

Други