На церемонията по връчването на „Златната топка" вниманието привлече мистериозна хубавица до Килиан Мбапе. Мнозина се питаха дали това не е ново завоевание на францизина, но отговорът е не. Красавицата в сексапилна синя рокля с гол гръб е футболистката Тринити Родман. Тя е дъщеря на баскетболната легенда Денис Родман и беше между 20-те номинирани за №1 на сезона при жените. 

Родман направи впечатляващ сезон с екипа на Вашингтон Спирит и беше определена за новобранец на годината. 20-годишната Тринити записа и дебют за националния отбор на САЩ.

„Още ми е трудно да повярвам, че съм номинирана. Да съм между световните звезди на футбол е сбъдната мечта за мен", заяви Тринити преди церемонията.

Тринити Родман е най-добре платената футболистка в историята на женската лига по американски футбол (NWSL). Това лято тя подписа 4-годишен договор за 1,1 милиона долара с Вашингтон Спирит, което означава, че годишната й заплата е 281 000 долара. Предишният рекорд във футболната лига при жените се държеше от Алекс Морган и Меган Рапино, които печелеха по 250 000 долара на сезон. 

ОЩЕ ГОРЕЩИ СНИМКИ НА ТРИНИТИ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ