Тайнствената красавица, с която италианският национал Николо Дзаниоло бе сниман от папараците на плажа в Ибиса, сама се разкри. Моделът София Костантини даде интервю пред клюкарското списание „Ки“, в което разказа как е станала заварката с футболиста на Галатасарай. Николо, който е на 24 години, има славата на голям плейбой.

„Тръгнах в петък следобед и пристигнах на острова без много очаквания. Приятелят ми Пиер ме покани на вечеря. Беше един през нощта. Николо ме видя, дойде да говори с мен, веднага ми лепна целувка. После още една. Бях уморена, не го познах. Каза ми, че играе футбол, беше мил, сладък, това беше всичко. Но след целувките се харесахме и прекарахме вечерта заедно“, издаде напористата София.

Когато ми каза, че е Дзаниоло, бях любопитна да го опозная, защото бях чела толкова много за него: че е повърхностен, задник. Може би приятелите му влияят зле, но с мен беше много внимателен. В 6 сутринта отидохме в хотела ми. Беше правилно: и двамата сме свободни хора. Той се събуди два часа след мен, докато бях във фитнеса, после отидохме до вилата, която беше наел с компанията си. Бяхме заедно и онази вечер, а на другия ден се прибрахме вкъщи, той - в Рим, аз - в Милано", обясни София.

Ще продължи ли връзката им?

„Стори ми се интересен човек, държи се с уважение, чуваме се, пишем си. Рано е да се каже дали това ще е нашата приказка, трябва да се опознаем. Но трябва да се има предвид и славата му, че често сменя момичетата. Той е харесван от жените, дързък, с бърз ум, няма проблем да се запознава, с когото пожелае. Още от пръв поглед ми каза: „Харесвам те, заедно сме“. Беше директен. В леглото се справя, макар че може и по-добре, както май и на терена“, откровена бе Константини.

Хубавицата призна, че е имала и други флиртове с футболисти на Милан и Интер. 
 
„Единият беше женен, другият не. Единият беше мил, другият искаше да се забавлява. Колкото до Дзаниоло, той пак ще ми се обади със сигурност. Винаги получавам това, което искам“, увери Костантини, чиято мечта е да участва във ВИП Брадър.