Една от звездите в публичното пространство в Шотландия Джейн Парк отново влезе във вестниците с ексцентричните си изяви. Милионерката стана повод за новинарски публикации с предложението си към играч на любимия Хибърниън по време на мача със Сейнт Мирън от Висшата лига на страната. 

Дарън МакГрегър отбеляза попадението, с което Хибс обърнаха резултата до 2:1 и тя полудя от радост, предлагайки му в социалните мрежи да прави секс с нея. А в радостта си отправи това предложение и към последователите си. 

Те обаче го приеха с насмешка, защото тя е известна с подобни избухвания по време на мач и феновете ѝ са наясно, че не говори сериозно, а е под емоция. В крайна сметка самата тя призна, че не е имала наистина предвид да има сношение с футболиста, а просто е била много радостна.

23-годишната мацка нашумя на Острова, след като стана милионерка, удряйки джакпота от лотарията. От тогава тя не спира да влиза в заглавията на жълтите вестници, след като дори беше обявила търг за намиране на гадже онлайн. Също така Джейн Парк не спира да пуска провокативни разголени снимки в социалните мрежи, с които си докарва пиперливи закачки.