Тя е мечтата на всички мъже, без да преувеличаваме. Жена, с тяло, изваяно от божиите ръце. Красавица, откраднала ума и сърцето на футболиста на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини. Тя е Виктория Боня.

Едва ли белгийският полузащитник си мечтае за нещо повече от това да се събужда до тази прекрасна дама. Със сигурност обаче не му се ще да я дели, с когото и да било, а желаещите, без съмнение, са поне около 3 милиона… или половината от последователите ѝ и в “Instagram”.

Самата тя често се появява по телевизията, изявява се като водеща, журналистка и разбира се, модел.

Иначе медиите на Острова отдавна се опитват да хванат в крачка Виктория и Фелаини. Двамата бяха спипани да вечерят заедно в ресторант, а снимките и видеото от срещата им бяха публикувани в социалните мрежи.

Оказва се обаче, че Виктория също така се слави с репутацията на “лошо момиче”. Преди време тя бе арестувана на летището в Лос Анджелис, тъй като властите я опреличиха на руска шпионка, изпратена там лично от руския президент Владимир Путин. Няколко часа по-кънсо от полицията съобщиха, че са допуснали грешка и освободиха красавицата.

Дама от висшето общество или лошо момиче, замесено с руското правителство – кой ще си признае, че не си мечтае да се докосне до божествената Виктория?

Вижте галерията ни и съдете!