Джорджина Родригес разпали страстите с публикация в социалните мрежи, показвайки семейната яхта. Това предизвика истинска война сред нейните 48,5 милиона последователи в Инстаграм, като за часове снимките събраха над 17 000 коментара. Равнодушни няма, преобладават тези в двете крайности.
 
„Онзи летен ден, в който купихме яхтата. Плюс няколко кадъра от едно вълшебно лято. Красив поглед към едно красиво време“, написа любимата на Кристиано Роналдо и предизвика лавина от думи.

Снимката показва двойката и тяхната яхта на заден план, Azimut Grande 27 Metri, която те закупиха преди три години на цена, която ще надхвърли шест милиона евро.  Кристиано и Джорджина можеха да бъдат видени на борда на тази лодка това лято на Балеарските острови.

„Май си все така надута. Дори критиките не могат да те върнат на земята. Поучи се от християнството, то учи на смирение“, е само един от поредицата осъдителните коментари. „И какво сега – защо показваш целия този лукс, всичките тези чанти. Казваш „нашата лодка“, май си забравила за онази гарсониера под наем“, пише друг последовател.

„А като не я харесвате, защо я следвате“, отвръщат върли фенове на чернокосата изгора на Кристиано. 

„Спрете се. Толкова критики заради онова, което има. Научете се да се радвате на щастието на другите, не бъдете егоисти. Тя не е виновна, че някой друг е беден“, защитават я други.
 
Има и такива, които обясняват, че Джорджина печели именно от подобни публикации. Плащат й за снимки на всички онези скъпи вещи, бижута и дрехи, които тя носи и показва.