Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата ат Ливърпул да Суперкупата на Европа, в която "сините" отстъпиха след изпълнение на дузпи. Решителният пропуск направи Тами Ейбрахам, който не успя да вкара решителната пета дузпа за своя тим.

"Нe мога да кажа нищо друго освен, че съм горд от представянето на отбора и от увереността, която показахме. Това беше труден мач срещу добрия отбор на Ливърпул, който имаше повече време за възстановяване след уикенда. Но понякога футболът се свежда до малко късмет".

"Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам добавиха допълнителна фантазия, когато влязоха и нямаха късмет да вкарат гол. Тами трябва да продължи с високо вдигната глава, защото това е част от това да си топ играч. Хората продължават да говорят за младите играчи в Челси. Нека да поговорим за Жоржиньо и Канте, даже бих могъл да посоча още няколко души. Имаме качествена група, наистина добра група и работим усилено. Аз се опитвам да наложа начина, по който искам отборът да играе и тази вечер видях много хубави неща".

"След двубоя в неделя, този беше на друго ниво и нямахме късмет да спечелим. Имаме три мача до международната пауза и ще се опитаме да ги спечелим всички", завърши Лампард.