Новото попълнение на АЕЛ Лариса Христофор Хубчев получи картотека, а в специално интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио заяви, че всички в тима се надяват на успех срещу Олимпиакос.

Мачът е в неделя, 7 януари, от 19.30 часа. Преди него новият състав на Хубчев заема седмото място в таблицата с 20 точки. Олимпиакос е лидер с 32.

„Добре съм, добре се чувствам. Една седмица тренирам, обстановката е добра. Очаква ни труден мач в неделя, надяваме се да победим“, започна Хубчев, който парафира с АЕЛ за две години и половина.

„Хората очакват мача с Олимпиакос. Доколкото знам всички билети са продадени. Феновете очакват победа над труден съперник“, добави Хубчев.

„Градът е симпатичен, времето е добро. Горе-долу го опознавам, но ми трябва още седмица поне“.

„Имам комуникация с всички в отбора. Говорим, обсъждаме, опитват се да ме въведат в нещата“, продължи бившият футболист на Дунав Русе.

„Има човек, който ми помага. Грък, който е женен за българка, и знае български. Постоянно комуникираме. Приятна ми е компанията им“.

„Искам да благодаря на господин Жейнов за трансфера ми в Лариса“.

„С много добри чувства се разделихме с Дунав. Имах много добри мигове там. Искам да благодаря на доктора и президента, който разбра, че искам ново начало. Разделихме се с добро. Аз желая успех на този отбор“, коментира за финал Хубчев.