Късен гол на Себастиан Вия осигури равенството 2:2 на Бока Хуниорс у дома срещу големия противник Ривър Плейт в дербито на аржентинския шампионат. Рамон Абила изведе домакините напред в резултата още в десетата минута с удар отблизо след отличен диагонален пак на Емануел Мас.

Бока остана с 10 души на терена в 58-ата минута заради червен картон на Хорман Кампусано, показан след натрупване на две официални предупреждения заради извършването на груби нарушения. Ривър Плейт се възползва от численото си превъзходство и изравни в 74-ата минута след удар с глава на Федерико Джироти.

Само три минути след това Рафаел Боре даде аванс за гостите след центриране на Начо Фернандес. В 80-ата минута Енцо Перес получи втори жълт и съответно червен картон и остави Ривър Плейт в намален състав, а Вия изравни в 84-ата минута след комбинация с Карлос Тевес.

Резултатът на стадион "Бомбонера" означава, че Бока Хуниорс остава начело в класирането в група "А" с равен брой точки по осем с Ривър Плейт и по-добра голова разлика.