Двама души са загинали, а повече от 20 са ранени и откарани в болница след кърваво меле, което прекрати мача от мексиканското първенство между Керетаро и Атлас.
 
Боят започна в 63-ата минута на трибуните на стадион "Ла Корехидора" в град Керетаро, столица на едноименния щат. Охранителите отвориха вратите на стадиона, за да позволят на феновете да избягат, но някои продължиха да си разменят удари, принуждавайки играта да бъде спряна и играчите да отидат в съблекалнята. Разиграха се хаотични сцени с ръкопашни хватки, яростни ритници и юмруци. Монитор на ВАР беше унищожен по време на сблъсъците, като в социалните мрежи бяха публикувани снимки с ранени фенове, лежащи на земята.
 
Първоначално имаше опасения за 17 загинали в мелето. Служителите от гражданска защита на щата Керетаро по-късно изясниха, че 22 души са били транспортирани в болници, като двама са в критично състояние.
 
Футболистите на двата отбора успяха да се приберат на бегом в съблекалните, докато охраната отвори вратите към терена, където семейства с малки деца можеха да бъдат видени да тичат на безопасно място.
 
След разразилото се кърваво меле между привържениците на Керетаро и Атлас, мексиканското първенство беше спряно до второ нареждане.