Едно от най-нашумелите имена във футболния свят напоследък е това на Килиан Мбапе. Младокът на Монако предизвика фурор с представянето си, като слуховете за неговото бъдеще не закъсняха. Името на родения през 1998 година халф вече е свързвано с Реал Мадрид, а летният трансферен прозорец се очаква с особен интерес.

Мбапе обаче далеч не е единственият талантлив младок в момента. Испанското издание As посвети материал на други обещаващи таланти, на които футболните спецове предричат бляскаво бъдеще.

Сред тях се подреждат бразилската перла на Манчестър Сити Габриел Жезус. Той премина на „Етихад“ в началото на година, след като няколко месеца по-рано бе спечелил златния медал във футболния турнира Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Място сред големите таланти намира и роденият през 1997 година белгиец от Андерлехт Юри Тилесман, както и една година по-малкия от него Кристиан Пулишич от Борусия Дортмунд.

От As обръщат внимание и на 21-годишният бранител на Пари Сен Жермен Преснел Кимпембе, Муса Дембеле от Селтик, както и на Тома Лемар от Монако.

Със сигурност всички помнят Александър Исак. Соченият за новия Златан Ибрахимович играч предпочете на да направи трансфер от АИК в Борусия Дортмунд пред Реал Мадрид. Той е само на 17 години, като обяви, че е избрал немския състав, заради факта, че залага много на работата с млади таланти.

Стражът на Бенфика Едерсон Мораеш определено грабва окото. Роден през 1993 година той представлява интерес както за Реал Мадрид, така и за Барселона.

В своеобразната класация място намират и двама футболисти на Алавес. Става въпрос за Тео Ернандес и Маркос Йоренте.