Без контузения си лидер и капитан Лионел Меси националният отбор на Аржентина постигна победа във втората си проверка по време на мартенската международна пауза. На „Стад дьо Танжер” в Танжер „гаучосите” спечелиха с минималното 1:0.

Двубоят определено не беше от най-атрактивните, като гостите имаха значително игрово преимущество през първата част, но стигнаха до победния гол в заключителните 10 минути. След паузата качеството на играта поспадна драстично заради факта, че и двата тима извършиха по 6 смени.

През първото полувреме Леандро Паредес създаде най-добрата възможност за гол. В 32-ата минута новата покупка на Пари Сен Жермен опита късмета си от пряк свободен удар и въпреки сериозната дистанция шутът на аржентинеца прелетя много близо до лявата греда.

Победата за Аржентина донесе нападателят на Атлетико Мадрид Анхел Кореа в 84-ата минута. Той се възползва от няколко последователни грешки в защитата на Мароко, който загуби топката пред наказателното си поле. С голяма доза шанс Кореа напредна и на метър-два зад точката на дузпата нанесе диагонален шут в долния десен ъгъл. Стражът Боно беше безпомощен и така южноамериканците взеха победата.