На Ани Килнър й дойдоха в повече изцепките на съпруга й Кайл Уокър и тя обяви края на брака им в социалните мрежи. Двамата имат 3 деца, но английският национал така и не спря да изневерява да красивата си половинка.
 
„Публикувам това в отговор на нарастващите скорошни медийни въпроси относно брака ми с Кайл и в опит да защитя семейството си от  медийното внимание. За съжаление, след години брак и три прекрасни деца заедно, реших да се оттегля от Кайл за известно време“, написа Ани, оставяйки вратата отворена за възможно помирение.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)

Няколко изцепки на Уокър станаха достояние на медиите, но Ани Килнър му прости изневерите.

През 2019 г., две години преди да сключат брак, играчът беше уловен в Bentley с Лора Браун, телевизионна риалити звезда в Обединеното кралство. Когато все още нямаха сключен брак, се разбра, че моделът Лорин Гудман е бременна от Уокър, с когото вече има две деца. И тогава Килнър за пореден път прости на звездата на Манчестър Сити. И сякаш това не беше достатъчно, по време на коронавирусните ограничения на Острова  защитникът беше закован как нарушава мерките за изолация, за да си направи оргия с две проститутки.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnieVKilner (@annievkilner)