Българският футболист Михаил Александров изигра цял мач за своя Арсенал Тула, но не можа да му помогне да изкове трите точки в тежкото гостуване на Ростов. Двубоят завърши 2:2, като гостите имаха аванс до самия край на двубоя, но не успяха да го опазят. 

Ростов поведе в 7-та минута с попадение на Артур Юсупов, но черногорецът Лука Джорджевич изравни за Арсенал. След това на сцената излезе Мишо Александров. Той направи няколко хубави пробива, но те не се увенчаха с попадение или асистенция. 

В 38-та минута той беше грубо фаулиран и се наложи да влезе медицинският екип. В крайна сметка бившият играч на Лудогорец се изправи на крака и продължи двубоя до края, като няма данни травмата му да е сериозна. 

Така се стигна до напрегнатите заключителни 20 минути. Тогава първо Джорджевич изненадващо даде аванс на гостите от Тула в 70-та минута, но пет минути преди Тимофей Калачов от дузпа изравни и този мач остана без победител. 

След този развой Ростов събра 16 точки и е временно на четвъртата позиция с равни точки с ЦСКА Москва. Арсенал Тула пък е 13-и, в зоната за плейаутите, като активът му вече е 8 точки, колкото имат и тимовете над чертата.