Известният български мениджър със силни позиции на пазара в постсъветското пространство Мирчо Димитров бе заедно с Христо Стоичков по време на визитата на легендата в лагера на руския Ростов. Двамата са се срещнали с част от ръководството на отбора, както и са изгледали контролата между ростовчани и словашкия Сеница, завършила със загуба за Чавдар Янков и компания с 0:1.

Импресариото призна за среща с хора от Ростов, но се учуди на появилите се информации, че бившият национален селекционер на България вече е подписал контракт с донския състав. Ето и какво заяви самият Димитров пред кореспондента на Советский спорт в Австрия, където протича подготовката на руския клуб: „Имахме среща с ръководители на Ростов, но не и преговори. В тима играе моят клиент Чавдар Янков и това бе една от причините да посетим лагера им. Със Стоичков говорихме и знам, че той има интерес да работи в Русия, но не като директор, а като треньор. Засега обаче към него няма подобни предложения. Ако се появят ние ще ги разгледаме“.

Мирчо Димитров каза пред руския журналист, че Стоичков вече е в България, а самият той ще представлява известния българин при евентуални преговори за подписа на Стоичков като наставник в клубове от региона.