Добре известният в България сръбски треньор Миодраг Йешич подписа договор с "Наджан" - първодивизионен отбор от Саудитска Арабия. Това съобщи от Белград самият Миодраг Йешич.

„Договорът ми е за една година, каза за БТА сръбският треньор. Наджан е отбор от малък град, който се намира на около 1 100 километра от столицата Рияд.
През миналата година "Наджан" се е класирал на 8-мо място в първенството на Саудитска Арабия, а негов треньор е бил македонецът Гьоко Хаджиевски - бивш старши треньор на ЦСКА.

Миодраг Йешич заминава за Саудитска Арабия с петима помощници, сред които е и Наджи Шенсой - бивш старши треньор на българските Беласица /Петрич/, Пирин /Благоевград/, Вихрен /Сандански/ и Локомотив /Пловдив/. Наджи Шенсой ще бъде треньор на олимпийския отбор до 23 години на "Наджан".

Миодраг Йешич е бивш старши треньор на българските Славия, ЦСКА и Литекс. Като старши треньор на ЦСКА Миодраг Йешич е шампион на България за 2005 година, а с Литекс става носител на купата на България през 2008 година.