Бившият нападател на италианския футболен Интер Диего Милито се разписа в повторния си дебют за Расинг Клуб при победата с 3:1 като гост над новака Дефенса и Хустисия в мач от първия кръг на аржентинското футболно първенство. 

35-годишният Милито се завърна в състава на "синьо-белите" след десет години в Европа. Той направи резултата класически след час игра. Преди това Габриел Ауче вкара две бързи попадения към края на първото полувреме. Асистенции за трите гола направи Гастон Диас.

Милито беше в състава на Расинг Клуб през 2002 година, когато отборът спечели последната си титла в шампионата "Апертура".

Домакините, който записаха първи мач в историята си в елита, останаха с човек по-малко на терена в 27-ата минута, когато Диего Якоб беше отстранен от игра с два жълти картона.

В средата на втората част и Николас Санчес от гостите беше изгонен с червен картон, а при численото равенство Дефенса и Хустисия се възползва и Брайън Фернандес отбеляза почетното попадение в 82-ата минута, което е първи гол за клуба в аржентинската Примера дивисион./БТА