Вокалистът на Rolling Stones Мик Джагър хвърли тежка прокоба върху бразилския национален отбор по футбол. Певецът се обяви като фен на САЩ и Англия, и веднага след това двата тима отпаднаха от Мондиал 2010, което предизвика привържениците да нарочат Джагър за карък.

Рок легендата бе на стадиона в Рустенбург, за да вика за САЩ в компанията на бившия президент Бил Клинтън, и американците бяха елиминирани от Гана. След това той седна на трибуните в Блумфонтейн в цветовете на Англия, и „Трите лъва” загубиха от Германия.

Сега Мик Джагър обяви, че подкрепя Бразилия, и обеща, че ще вика за Селесао. Причината е и в това, че един от синовете му – Лукас – живее в Сао Паоло. Лукас е рожба на връзката на певеца с ТВ водещата Лусиана Хименес.

„Моят син, който е наполовина бразилец, е луд по футбола. Надявам се, че Бразилия ще се представи по-добре от Англия,” каза Джагър. Той обаче все още не е потвърдил, дали ще може да присъства на мача между Бразилия и Холандия в петък.

Все пак, има малка уловка в думите на Джагър, който макар да вика за Селесао, смята Аржентина за фаворит за трофея, и според него Германия също е много силна.