Наполи надигра Днипро в първия полуфинален мач от Лига Европа, призна старши треньорът на украинския тим Мирон Маркевич. Неговият отбор все пак измъкна важно равенство 1:1, а треньорът поиска от своя тим да играе далеч по-силно на реванша в Киев следващата седмица.

"Наполи ни надигра, а в Киев ще опитаме ние да бъдем по-силният отбор. Днес просто имахме един шанс и го използвахме. Нужно е да благодарим и на Денис Бойко, защото той е големият герой за Днипро от първия мач. Спаси ни не веднъж или два пъти. Но и Селезньов направи всичко, което се изисква от него. Той беше постоянно на правилното място. Точно на това разчитахме", каза Маркевич след двубоя на италианска земя.

"Резултатът - да, но играта не беше такава, каквато на мен ми харесва. След една седмица трябва да бъдем далеч по-силни. Навярно обаче всичко е на психическа основа и това равенство може би ще помогне на нашите футболисти. Нужно е всички да си припомним срещу колко силен съперник всъщност играем и да задържим емоцията, защото в шампионата такива мачове нямаме", добави той./БТА