Легендарният аржентински футболист Диего Марадона за пореден път показа, че никога няма да измени на ексцентричната си натура и да се промени въпреки всичките неволи, които го сполетяха през последните години. След поредицата от скандални постъпки, като се започне с алкохола и се завърши с наркотиците, бившият футболист блесна с „пищните си прелести”.

В стремежа си да покаже реална подкрепа за своя любим отбор Бока Хуниорс, Марадона реши да демонстрира бирено коремче и добре отглеждано тяло на трибуните на стадиона.

Аржентинецът не се посвени дори пред дъщеря си Далма и бившата си съпруга Клаудия Вилафане, които стояха до него на трибуната по време на домакинството на Бока срещу Атлетико Маракаибо от Венецуаела.

Звездата направи истинско шоу на трибуните, което му позволиха и футболистите на Бока, които победиха с 3:0 своя съперник и се класираха за осминафиналите на Копа Либертадорес.

Успехът може би се оказа недостатъчен за Марадона и той трябваше да покаже телесата си пред родните фенове. Всичко това не остана незабелязано и от фотокамерите и обективите на репортерите, които побързаха да запечатат голата рубенсова фигура.

Така с тази победа Бока, който доминираше през целия мач, събра 10 точки и се класира напред. Това стана обаче благодарение на равенството между Коло Коло Сантяго и Атлас (Мексико), които приключиха при 1:1. След този резултат мексиканците от Атлас събраха 11 точки и завършиха първи. Коло Коло остана 3-и заради по-лошия си директен баланс с Бока.