Фотограф на светско списание обвини легендата на световния футбол Диего Марадона, че го е изритал в слабините. Папаракът, освен това, подаде официална жалба срещу бившия аржентински национал.

Енрике Медина от списание "Gente" твърди, че атаката срещу него от страна на Марадона е станала факт в неделя вечер пред къщата на бащата на легендата. Фотографът чакал пред къщата с намерението да снима световния шампион от Мондиал 1986. Бившият нападател обаче хич не се зарадвал на фотографа и го изритал толкова силно в слабините, "сякаш изпълнява пряк свободен удар". Медина твърди, че болката била толкова силна, че той моментално се строполил на земята.

„Това не беше нормално действие. Това беше удар на някой, който е свикнал да рита хората. Той беше доста бесен, беше полудял, сякаш нещо се беше случило в къщата на неговия баща“, заяви след инцидента Медина.

Марадона, който води доста бурен личен живот, от доста време насам се оплаква, че медиите го преследват и му пречат да си живее живота. През 1994 година, той дори стреля с оръжие по репортери. През месец май тази година пък спря колата си на магистралата и започна да мята камъни по оператор, който го преследваше от летището към неговия дом. /БГНЕС