Диего Марадона в никакъв случай не е перфектен, и през годините е страдал от най-различни зависимости. Най-голямата пристрастност на аржентинския селекционер обаче не е към алкохол или към наркотици…, а е към часовници.

Марадона има огромна колекция от най-луксозните модели часовници, и може би по тази причина предпочита да носи два едновременно! Това му позволява да следи две часови зони по всяко време.

В миналото Марадона залагаше на Rolex, но Hublot успя да го привлече на своя страна със специално изработени часовници за него, и се наричат Hublot Big Bang Maradona. Всеки от тях е уникат, с диаметър 44.5 милиметра. Те не се различават по технически данни много от останалите Big Bang модели, но имат специална визия, както и хронометър, който измерва точно едно футболно полувреме – 45 минути.

Часовниците са в синьо и черно, и имат номера на Марадона – 10, плюс негов автограф. На гърба му има инкрустация на запазената „голова поза” на дон Диего в небесносиньо – цвета на неговата Аржентина.