Шведският клуб Малмьо подписа договор за четири години с крилото Тобиас Сана, който идва от Аякс Амстердам. Сана е национал на Швеция и направи своя дебют при зрелищното равенство 4:4 с Германия през 2012-а година.

Той прекара две години и половина в Аякс, след като преди това беше част от отбора на ИФК Гьотеборг. Но трудно се адаптира към холандския футбол и реши да се върне в родината си. Малмьо през 2014-а година спечели втора поредна титла в страната и ще се опита да спечели място в груповата фаза на Шампионската лига отново.

През този сезон Малмьо беше част от компанията на богатите и игра в една предварителна група с Ювентус, Атлетико (Мадрид) и Олимпиакос. "Това е нещото, което исках. Да играя за отбор, който има големи цели и сериозна подкрепа от трибуните, коментира Тобиас Сана след завръщането си в шведското първенство. Спортният директор на клуба Даниел Андерсон добави: "Ние направихме добра покупка с играч, който ще вдигне нивото на отбора. Тобиас е национален състезател и се надяваме, че ще покаже таланта си при нас./БТА