Съпругата на аржентинския футболист Макси Лопес – Уанда Нара, изглежда се радва на голямо внимание от страна на своята половинка. Е, ако не друго, тя поне получава скъпи подаръци. Уанда сама разкри пред медиите какво е получила от своя мъж, който сега защитава цветовете на Катания в Серия А.

„Той се отнася с мен като с принцеса, на Св. Валентин ми подари Ферари. Карам го, когато водя детето на детска градина”, сподели красавицата.

Уанда е популярна в Аржентина телевизионна звезда, която има проблеми зад шофьорския волан. Причината? Много е просто. „Родена съм сред коли. Баща ми имаше салон за поправка на автомобили”, разкри моделът. 

Самата красавица не скри, че едно от желанията й е отново да мине под венчилото или по-точно – да повтори сватбения обет. Уанда сподели, че се надява това да се случи в една от римските църкви.

Преди време в таблоидите се появиха информации, че Макси Лопес и телевизионната звезда са се разделили, но в момента двамата са по-щастливи от всякога. Причина за тези слухове стана видео, което се появи в интернет, на което се вижда как Уанда прави орална любов на бивше свое гадже.