Крилото на Пари Сен Жермен Лукас Моура изрази надежда, че с назначението на Карлос Дунга за национален селекционер на Бразилия той отново ще има шанс да играе за „селесао“.

В момента четвъртите в света започват глобално турне, като следващия месец ще играят приятелски срещи с Колумбия и Еквадор. Моура не попадаше в плановете на предишния наставник Луиш Фелипе Сколари, който бе освободен след незадоволителното представяне на домашния Мондиал.

Тъкмо затова сега 22-годишният футболист на френския шампион се надява отново да си пробие път в състава. „Селесао“ винаги е бил моя мечта“, каза Моура.

„Както всеки знае, когато има треньорска смяна това винаги поражда надежди и повишава мотивацията. Знаем, че започва нов процес, тъй като всеки наставник има различно мислене от предходния.“

„Знам какво умея. Бях национал за почти 3 години, което не може да се случи по случайност. Всичко зависи от мен и това да давам най-доброто, тъй като знам, че Дунга ще ме наблюдава. Възможността е налице“, допълни Моура.