Легендарният нападател Луис Суарес призна, че скоро може да сложи край на кариерата си. Уругваецът е измъчван от болки в коляното и това е причината да иска да напусне настоящия си клуб Гремио. 

“Трябва да съм честен със себе си, с тялото си и с клуба. Чувствам, че следващата година няма да съм на необходимото ниво заради физическото си състояние и големите натоварвания в бразилското първенство. Затова помолих ръководството на клуба да разтрогнем договора ми една година по-рано. Срещнах разбиране, за което благодаря”, каза Суарес. 

"Не знам дали ще продължа да играя другаде, защото имам хроничен проблем с коляното, за който всички знаете. Бих искал феновете на Гремио да оценят факта, че съм на 36 години и съм на терена във всеки мач, независимо от силната болка. Това е всичко, за което моля”, продължи нападателят. 

“Да, наясно съм, че от Интер Маями са говорили с Гремио и са получили отговор, че имам договор до 2024 година. Мога само да добавя, че от Интер Маями не са се свързвали с мен”, завърши Луис Суарес.