Легендарният Луис Гарсия се срещна със стотици почитатели в Парадайс център днес. Той е на тридневно посещение в България по покана на УниКредит Булбанк като Посланик на Обиколката на Купата на UEFA Champions League, представена от УниКредит.

Футболистът показа висока класа и очарова феновете с позитивизма, достъпността си, възпитанието и финеса. При всички свои ангажименти към Обиколката на Купата той прекарваше с феновете повече време, отколкото беше предварително уговорено.

„Българската публика е страхотна. Забавлявах се изключително много в София. Специалният камион, с който Купата се представи в столицата ви, а идната седмица ще бъде и в Бургас, предлага невероятно преживяване с интерактивните игри и възможността за снимка с Купата. Благодаря на УниКредит и на феновете за топлото посрещане“, коментира Луис Гарсия.

Луис Гарсия

източник: УниКредит

Луис Гарсия е известен атакуващ полузащитник. През кариерата си е играл за Барселона, Атлетико (Мадрид) и Ливърпул. В официалните му профили в туитър @LuchoGarcia14 и фейсбук се вижда, че продължава да развива изключително активна дейност. Само през последния месец освен в София, е имал ангажименти в Сингапур, Катар, Испания и Тайланд. След София той заминава за Уганда, където ще участва в благотворителен мач.

След посещението в София, което продължава и днес до 22 часа в Парадайс център, Купата на UEFA Champions League отпътува за първи път към Бургас и Варна:

Програма за Бургас:

• 14 декември - пред филиала на УниКредит Булбанк на ул. „Александровска“ 22, 11:00 – 18:00 часа; официалното откриване е в 11 часа.

• 15 декември - Мол Галерия Бургас, ул. „Янко Комитов“, 10:00 – 22:00;

Програма за Варна:

• 17 и 18 декември – магазин за мебели в Гранд мол Варна, ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, ниво 2, съответно 10:00 – 16:00 и 10:00 – 18:00.

Обиколката на Купата на UEFA Champions League е изключително важно събитие за УниКредит и футболните фенове. До тази година Купата е посетила общо 14 различни европейски държави, 68 града, за да достигне до над половин милион фенове.

Партньорството на УниКредит и UEFA Champions League След шест години като официален спонсор на UEFA Champions League, от сезон 2015/2016 УниКредит вече е официална банка на UEFA Club Competitions – клубните турнири UEFA Europa League, UEFA Futsal Cup Finals, UEFA Super Cup, UEFA Women's Champions League и UEFA Youth League.