Националният селекционер на Германия Йоаким Льов заяви, че не е доволен от играта на своя отбор, но не само в нападение, а и в халфовата линия и за финала той ще се опита да промени доста неща.

„Това бе една безумна битка за всичко или нищо до последната секунда, в която моите възпитаници показаха невероятен морал”, сподели националният селекционер на Германия.

„Голът на Лам стана след прекрасна атака и чудесен завършващ удар. Това бе направи изключително щастлив”, добави специалистът.

„Изразходвахме много сили и в съблекалнята цареше, както голямата радост, така и голямата умора. Това бе един объркан мач за всички и особено за нас”, коментира Льов.

„До края не успяхме да намерим себе си. Загубихме много единоборства и топки. В същото време турците демонстрираха чудесна игра”, каза наставникът на Бундестима.

„Признавам, че днес ни липсваше още един централен нападател Имахме проблеми обаче не само в нападение, но и в средната линия. За финала трябва да променим някои неща и да играем значително по-добре, защото ще имаме още по-силен съперник. Със сигурност можем да играем по-добре. Освен това да не забравяме, че имаме манталитет на победители”, завърши Йоаким Льов.