Селекционерът на Германия Йоахим Льов няма време за меланхолично настроение и е изцяло концентриран върху предстоящата световна квалификация срещу Северна Македония.

Льов обяви, че напуска Бундестима след европейското първенство това лято, но е мотивиран да свърши работата си докрай и да вземе три победи от трите мача този месец, с което да помогне на тима да се класира за Мондиал 2022.

Германия победи трудно Румъния преди два дни с 1:0, а сега има нов тест срещу балкански отбор, като това е първият мач на Бундестима срещу Северна Македония.

"Не съм настроен меланхолично точно в този момент. Не мисля за момента след европейското, когато ще напусна отбора. Изцяло концентриран съм върху предстоящия мач, който задължително трябва да спечелим. Северна Македония има добри футболисти и са на едно ниво с Румъния. Ще бъде тежък мач", коментира Льов на виртуална пресконференция преди утрешния мач в Дуисбург.

Треньорът разкри, че на вратата ще пази Марк-Андре тер Щеген. Стражът на Барселона ще замени капитана Мануел Нойер, който пази в предишните два мача миналата седмица срещу Исландия и Румъния. Халфът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган ще сложи капитанската лента в отсъствието на Нойер.