Вратарят Фабио спаси дузпа за бразилския Крузейро при равенството 0:0 като гост на Толима (Колумбия) в мач от третия кръг в група 7 на турнира за Копа Либертадорес.

Фабио спаси удара от бялата точка на Медина в 76-та минута. Крузейро е отлеязал 9 гола от началото на турнира и не е допуснал нито един.

В класирането води Крузейро със 7 точки, пред Толима с 4, Естудинеатес (Аржентина) с 3 точки и Гуарани (Бразилия) без спечелена точка.

Бразилският шампион Флуминензе загуби с 0:1 гостуването си на мексиканския Америка в група 3, а в същата група Насионал (Уругвай) отстъпи с 0:1 у дома пред Архентинос Хуниорс (Аржентина).

Архентинос Хуниорс е начело в подреждането със 7 точки от 3 мача, следван от Америка с 6 точки, Флуминензе с 2 и Насионал с 1 точка.

В група 1 Сан Луис (Мексико) и Онсе Калдас (Колумбия) завършиха 1:1. В класирането води Сан Мартин с 6 точки, пред Либертад с 4, Онсе Калда с 2 и Сан Луис с 1 точка.

Сантос (Бразилия) и Серо Портено (Парагвай) направиха 1:1 в група 5. Отборът от Парагвай води в подреждането с 4 точки, пред Коло Коло с 3, Сантос с 2 и Депортиво Тачира (Венецуела) с 1 точка.