Нападателят на Реал Мадрид и на португалския национален отбор по футбол, един от двамата най-добри футболисти в света в последно време Кристиано Роналдо насрочи сватбата си на 12 юли. Коя е избраницата? Тя е 26-годишната Ирина Шейк, руски топмодел, влизаща в десетката на най-сексапилните жени в света. Пълната й фамилия е Шайхлисламова, родена е в Челябинска област в Южен Урал. През миналата година стана първият руски модел, попаднал на корицата на американското списание "Спортс илюстрейтид".

Не се знае нищо за запознаването на двете звезди и досега, но се смята, че тяхната първа среща е била през пролетта на 2010 година, когато Кристиано и Ирина са се снимали заедно за реклами на "Армани". Съобщава се, че знаменитият прелъстител дълго не можел да получи взаимност: в продължение на няколко месеца рускинята даже не му дава телефона си.

По време на световното първенство през 2010 година няколко таблоида информираха за тайния годеж на Роналдо и Шайхлисламова. Тогава на Кристиано му се... роди дете. "Искам да споделя своята голяма радост, написа португалецът в своя личен профил в социалната мрежа. Роди ми се син. По договорка с майката на детето, чието име няма да съобщавам, аз мога да осъществявам настойничество на малкия. Моля ви, за нищо повече не ме питайте, уважавайте правото на неприкосновеност на моя личен живот /и на моя син/."

Ирина Шейк няма отношение към бащинството на своя интимен прятел. "Моят приятел неочаквано стана баща", написа рускинята в социалната мрежа. По непотвърдена информация синът на Роналдо се е родил в САЩ, където футболистът обича да прекарва отпуските си, и майката на момчето е американка. Появяванто на детето не се отрази на отношенията на двойката. През миналата година Роналдо изхарчи 7 милиона евро за закупуване на жилище в Мадрид / седем спални, два басейна, разкошен роял в гостната специално за Ирина, която е завършила музикално училище/. А през февруари тази година в телевизионната компания Си Би Си /Шейк се снимаше в предаването "Вечерно шоу" с Дейвид Летерман/ специално долетелият от Испания португалец направи на рускинята предложение с шикозен пръстен, обсипан със сини брилиянти.

Бракосъчетанието е планирано на 12 юли на остров Порту Санту в Мадейра. Известно е, че младоженецът и избраницата на сърцето му вече проведоха необходимата подготовка и смятат да наемат хотел на острова за тържествта.

Майката на футболиста - Долорес /португалските вестници писаха, че тя се страхува да не загуби контрола върху сина си и за това не е в много добри отношения с бъдещата роднина, осъждайки я за участие в откровени фотосесии/ иска религиозна церемония.