Треньорът на Аржентина от Световното първенство през 1986 година Карлос Билардо все още не знае, че легендата на световния футбол Диего Марадона е починал, тъй като близките му крият новината от него. 82-годишният Билардо страда от неврологично заболяване и се намира във влошено здравословно състояние, поради което близките му не искат да го разстройват с новината за кончината на Марадона.

"Не мога да му кажа, че Диего е мъртъв, връзката им беше като на баща и син", заяви братът на Карлос - Хорхе. В интервюта през годините наставникът, извел Аржентина до световната титла в Мексико, е заявявал, че Марадона е като "синът, който никога не е имал". В момента Билардо живее в апартамент в Буенос Айрес под грижите на медицинска сестра. Семейството му е инструктирало сестрата да не пуска телевизора в дома на Билардо, за да не научи той за смъртта на Марадона. "Сестрата му е казала, че кабела на телевизията е срязан", обясни Хорхе.

Карлос Билардо води Аржентина на три световни първенства между 1982 и 1990 година, като освен световната титла през 1986, извежда "албиселесте" и до финала на Мондиал 1990 в Италия.