Поредният грандиозен скандал с двама бразилски национали избухна вчера и придоби застрашителни размери. В интернет пространството се появи порно клип с участието на футболиста на ЦСКА Москва Вагнер Лав и играча на Реал Мадрид Робиньо. Главна роля във видеото има и порно звездата Памела Бут.

Информацията бе разпространена от бразилското издание Folha Online, което съобщи, че всеки потребител може да стане свидетел на много пикантни подробности около футболистите и една от водещите актриси в порно индустрията. На клипа се виждат изключително любопитни интимни подробности от живота на двамата, като кадрите не се препоръчват за непълнолетни лица.

Местните медии информират, че още щом разбрала, че в интернет са се появили подобни снимки и клипове, Памела Бут била категорична, че ще съди виновниците за разпространението им. В това число обаче едва ли влизат двамата играчи, които също бяха засегнати от скандала.

Все още не е ясно кога и къде се е случило това, но във виртуалното пространство вече се разпространяват няколко клипа, като на единия се вижда добре как Робиньо и Вагнер Лав лежат на огромно легло, а русокосата Бут ги задоволява орално.

„Забавлявахме се в голяма компания с Вагнер Лав и очевидно някой е решил да запечата интимните ни мигове на телефон. Вече предявих иск в съда и смятам да докарам до край нещата. Едно е когато се заминавам професионално с това, но е съвсем друго, когато това е част от личния ми живот. Вече разговарях с Вагнер и той също смята да се обърне към съда”, заяви пред Folha Online Памела Бут.

„Възмутена съм. Изключително обидно ми е заради случилото се”, каза още порно звездата.

Представител на Вагнер Лав заяви, че футболистът все още не се е запознал с фотографиите и видеото, за които става въпрос, както и това, което има запечатано на тях.

Любопитното е, че в края на миналата година Робиньо стана татко, но появилата се в пресата информация може да преобърне живота му на 180 градуса.

Памела Бут се справя добре не само с тази топка