Българският национал Страхил Попов игра пълни 90 минути за убедителната победа на Касъмпаша с 3:0 над Малатияспор в среща от 13-ия кръг на Суперлигата. Срещата беше сочена като дерби, тъй като преди мача Касъмпаша беше на 3-о място, а гостите на 4-о.
Но отборът на Попов не остави никакво съмнение за превъзходството си и доминираше през цялото време. Сенегалският голмайстор на първенството Мбайе Диане откри резултата от дузпа в 6-ата минута, а в 17-ата египтянитът Махмуд Хасан-Трезеге пропусна втора дузпа за Касъмпаша.

След почивката паднаха нови два гола във вратата на гостите от Малатия, пазена от Фабиен Фарноле. Жозуе Са вкара за 2:0 в 57-ата минута, а крайното 3:0 оформи отново Диане с втория си гол в мача и 14-и в първенството.
Попов отново се представи на солидно ниво, направи няколко отлични пробива през второто полувреме и логично беше оценен с три звезди.

След победата Касъмпаша има 25 точки и се изкачи на 2-о място, изоставайки на 2 от Истанбул Башакшехир, който утре играе срещата си като гост на Гьозтепе (Измир). Гостите от Малатия слязоха на 5-о място с 21 точки, колкото има и Бешикташ пред тях. Галатасарай е на 3-о място с 24 след домакинското 1:1 с Коняспор в петък.