Едно момиче от Уляновск показа на какво са способни феновете за своите любимци. Юлия Сайгина направи нещо наистина впечатляващо - уши портрет на любимия си футболист Никола Влашич от ЦСКА Москва. В продължение на 1,5 г. тя работила упорито всеки ден, за да може да му подари ръчно бродиран портрет.
 
„78 седмици, 60 цвята, 30x30 см и нито един похабен нерв“, описа работата си Сайгина в профила си в Инстаграм. 
 
Резултатът надмина всички очаквания: десетки новини, стотици репостове и коментари, хиляди харесвания и сред тях най-скъпите - от самия Никола.
Юлия Сайгина разкрива как се е стигнало до портрета, който изуми цял свят.
 
"Започнах да гледам футбол през 2008 г. Вдъхнових се от  руския национален отбор на Европейското първенство. Когато турнирът приключи, желанието да гледам футбол остана, и затова реших да си избера отбор и да гледам руското първенство.
 
Влюбих се в ЦСКА Москва, а Акинфеев беше първият ми любимец. Влашич ми хареса почти веднага щом дойде в отбора. Освен отличен футболист, той е и много красив. По това време бях започнал да бродирам и първият ми опит беше готов. След това пробвах с персонажа Джинкс от играта Лигата на легендите. Когато се получи, реших да заловя любимия си футболист", обясни Юлия.