Селекционерът на Израел Дрор Кащан заяви, че в предстоящата евроквалификация (17 ноември) срещу Русия, неговият отбор ще излезе на терена в Тел Авив само и единствено за победа.

Изказването и намеренията на треньора и неговите играчи са добре доши за английските национали, които се надяват на грешна стъпка от страна на „сборная”, за да могат да стигнат до финалите на първенството на Стария континент.

Вратарят на Израел Дуду Ават обеща на възпитаниците на Стив МакЛарън да „спре Русия” от право на участие в Австрия и Швейцария догодина.

Израел изгуби всички шансове за класиране на финалите на Евро 2008, след като загуби от Хърватия в събота с 0:1, но следващия мач на тима от Група Е е срещу Русия.

„Вие можете да разчитате на мен”, каза вратарят в свое изказване, като се обърна към английските фенове. Кураж на стража дава и резултатът от първия мач с играчите на Гуус Хидинк, който завърши 1:1.

„Английските привърженици могат да бъдат спокойни, че ще направим всички по силите си, за да спечелим тази среща. Много обичам хората от Острова и футбола в тази страна. Англия може да разчита 100 процента на нас”, категоричен бе Ават.

„Ако ние имахме двама играчи от Англия, щяхме да сме лидери в групата, а вината ако „трите лъва” не попаднат на финалите, категорично ще трябва да понесе Стив МакЛарън”, допълни вратарят.

Старши треньорът на Израел Дрор Кащан заяви от своя страна, че независимо от положението на Русия и Англия в групата, неговите футболисти ще излязат за победа: „Надявам се отборът да покаже възможностите си. Дано феновете ни останат доволни след този мач”, завърши Кащан.