Бившият играч на Левски Владислав Радимов изигра основна роля за победата на Зенит над Спартак Налчик с 4:3, благодарение на която тимът от Санкт Петербург се изкачи на първо място в класирането на руската Висша лига.

При резултат 2:2 88-мата минута Радимов отбеляза третото попадение за отбора оглавяван от Дик Адвокаат. Веднага след него за 4:2 се разписа Александър Анюкин, а Ужденов от гостите оформи крайното 4:3 в продължението на мача.

Зенит води с точка пред Спартак Москва, победил с 2:0 Сатурн Раменское.

Шампионът и доскорошен водач ЦСКА Москва се свлече от първо на шесто място след загуба от Криля Советов с 1:0. Това е трети последователен мач за московчани без отбелязан гол, които играят без водещите си нападатели Вагнер Лав и Жо, които са привикани в националния отбор на Бразилия за участието на „кариоките” на Копа Америка 2007.

Настоящият руски национал Радимов дойде на Герена през април 2001 година и стана шампион на България, но бе изгонен още през юли същата година от тогавашния наставник на Левски Люпко Петрович заради нарушаване на дисциплината по време на лагер на „сините” в Швейцария.