Отборите на Сочи и Зенит не успяха да излъчат победител в срещата помежду си от 23-ия кръг на руското първенство. Срещата завърши при резултат 0:0, а българинът се появи в игра в 76-ата минута на мястото на Кристиан Нобоа.

Гостите бяха по-актинвият отбор, като владееха повече топката и отправиха повече изстрели към вратата на съперника, но това не им бе достатъчно, за да стигнат до победата.

В друг мач от кръга днес ЦСКА Москва също не успя да вземе победата срещу Урал. Срещата завърши 2:2, като "армейците" едва се добраха до точката с късен гол в добавеното време. За домакините се разписаха Игор Дивеев в 3-ата и Юсуф Язъджъ 94-ата минута, а за гостите Яка Бийол си отбеляза автогол 7-ата, а вторият гол бе дело на Ерик Бикфалви в 55-ата минута.

Единствената среща с победител днес бе тази между Краснодар и Динамо Москва. Столичани си тръгнаха с трите точки след гол на Даниил Фомин в 45-ата минута.

След тези срещи Зенит е водач с 49 точки, пред Динамо с 46, ЦСКА пък е на 3-ата позиция с 43 точки, а Сочи е 4-и с 39 пункта. Краснодар е на 6-ото място с 36 точки, а Урал пропусна да се измъкне от опасната зона и е 13-и с 21 точки.