Голямата звезда на Пари Сен Жермен Златан Ибрахимович изглежда охлади мераците на бившия му клуб Милан да си го върне. Той призна в интервю пред американски медии, че намерението му е да заиграе в местната Мейджър Сокър Лийг. 

В последните дни постоянно се говори, че шведът ще напусне сегашния си тим и по всичко личеше, че ако наистина го стори, ще се върне при "росонерите". Но плановете на нападателя, който скоро навършва 34 години, явно са други. 

"Определено искам да играя в САЩ. Не знам дали ми е позволено да ви кажа в кой отбор точно, но искам да дойда тук. Мисля, че това би била една страхотна крачка в кариерата ми, защото тук футболът израства с всеки изминал ден."

"Преди десетина години идвах в Щатите, но тогава този спорт не беше въобще на нивото, на което е сега. Той се развива в правилната насока и искам да му помогна да бъде на нивото на Европа. Това съвсем скоро ще е факт."

"Все повече играчи ще искат да идват тук и да се развиват. Дори да не е на старта на кариерите им, ще е по-скоро около пика, защото ще могат да се наслаждават и на играта, и на живота тук", сподели Ибрахимович.