Името на сириеца, който се взриви пред "Стад дьо Франс", в опит да влезе на стадиона, беше разкрито. Според "Си Ен Ен", името на влезлия в Европа като бежанец атентатор, е Ахмад ал-Мохамад. 

Той е терористът, който е бил с купен билет за мача Франция - Германия и се е опитал да влезе на трибуните, за да се взриви там. Органите на реда успели да открият бомбата под дрехите му и в акт на отчаяние той активирал експлозива. 

Две минути след това се взриви и втора бомба, малко след изходите на "Стад дьо Франс". Смяташе, че се тя е активирана от египетски гражданин. Засега от арабската страна идват информации за Валед Абдел-Разак, който обаче е пострадал, докато се реди на опашка за билети, без да е активирал експлозив. 

Днес френските власти обявиха, че има голяма вероятност един от терористите в петък срещу събота вечерта да е избягал в хаоса. Името му е Салах Абдеслам и той е обявен за общодържавно издирване. 

26-годишният белгийски гражданин е избягал с една от колите на атентаторите, а полицията предупреждава, че ако някой има информация за него, да се свърже директно с властите, а не да се опитва да го обезврежда, защото "е изключително опасен".