Националният отбор на САЩ се наложи с 2:0 над Панама в контролна среща, която се игра в Пасадена. Майкъл Брадли и Клинт Демпси вкараха попаденията за "янките" през първото полувреме.

Това беше втори мач за тях от началото на 2015-а година и първи успех през нея. Освен това, победата беше на практика първата от септември 2014-а година, когато се наложиха с 1:0 над Чехия в Прага и така сложиха край на негативната серия без успех.

Брадли откри резултата в 27-ата минута, а Демпси удвои преднината на домакините десет минути по-късно. За него това беше гол номер 40 с националната фланелка, а само той и Ландън Донован са преминали тази граница.

Панамците оставиха приятни впечатления, като се опитаха да вдигат темпото и да направят преса, но така и не стигнаха до много голови положения.

Селекционерът на САЩ Юрген Клинсман продължава с експериментите и днес даде шанс на двама пълни дебютанти- защитниците Мат Хеджис и Пери Китчън, с което новите лица след Световното първенство станаха 10. Следващата проверка на САЩ е на 25-и март с Дания в Орхус./БТА