Мениджърът Теодоро Фонсека опроверга съобщенията в медиите, че клиентът му Хълк има намерение да напуска Зенит. В срещата от вторник срещу Милан бразилецът беше заменен в 79-ата минута от Константин Зириянов. Излизайки от терена, Хълк изрази недоволството си от това решение и не подаде ръка на треньора.

След това по повод конфликта си с треньора, Хълк заяви, че може и да напусне Зенит през зимния трансферен период. Малко по-късно обаче, явно вече разговарял с хората около себе си, Хълк се извини за Спалети за поведението си и заяви, че е реагирал прибързано, а също така е бил разгорещен. Веднага след това Фонсека заяви, че между Хълк и нито един човек в Зенит не съществуват проблеми.

"Искам да подчертая, че няма проблем между Хълк и Лучано Спалети", обясни Теодоро Фонсека пред сайта ТутоМеркато. "Хълк иска само да помага на отбора за постигането на по-добри резултати. Той винаги е играл пълни 90 минути, и в Порто, и в Япония. Да го сменят е необичайно и той реагира прибързано."

Агентът на играча казва също така, че през зимния трансферен период нападателят няма никакви планове и остава в Санкт Петербург.

"Много хора се интересуват от него, но семейството му се чувства комфортно в Санкт Петербург. Играчът също е доволен от ситуацията си в отбора", завърши Фонсека.